9 Mayıs 2008 Cuma

TATİL CENNETİ KAŞ

ULAŞIM Kaşa gelmeye karar verdiyseniz yapmanız gereken ilk iş ulaşım sorununu halletmek. Kendi aracınız ile gelmeniz size burada ulaşım özgürlüğü sağlasa da İstanbul-Kaş arasının yaklaşık 950 km olduğunu unutmayın. Yani sizi uzun bir yolculuk bekliyor. Otobüs ile Kaş yaklaşık 15 saat sürüyor. İstanbul’dan Kalkan ve Kaş’a, Kamil Koç, Metro ve Pamukkale turizmin direkt seferleri var. Kaş’a Fethiye üzerinden aktarma yaparak da gelebilirsiniz. Fethiye’ye bir çok otobüs firmasının seferleri var. İstanbul-Fethiye yaklaşık 850 km, Fethiye Kaş arası ise 108 km.
Tabi bir de uçak alternatifi var. Kaş, Antalya Havalimanı’na 200, Dalaman Havalimanı’na ise 160 km uzakta. Daha yakın olduğu için Dalaman Havalimanı’nını tercih etmenizi öneririm. Dalaman’a THY’nin (www.thy.com.tr), Atlajjet’in (www.atlasjet.com) ve Onur Air’in (www.onurair.com.tr) uçuşları var. Uçak tarih ve saatlerine internet sitelerinden de ulaşabilirsiniz. İsterseniz sizin için havaalanı transferlerinizide organize edebiliriz.











1 yorum:

Şükrü Yılmaz dedi ki...

6 yıl turimde çalıştım ve Akdeniz ege bölgesinde geçmediğim yer koy kalmadı ama en güzeli KAŞ illede KAŞ başka yer tanımam küçücük kutu gibi ve samimi bir yer....